ruud-van-adrichem-contact

Wij helpen u graag

met het samenstellen van het monument.

Of bel 085-047 51 15

Cuperus Emmen

Het herinneren van dierbaren die zijn overleden is waardevol. Gedenkstenen zijn een mooie manier om mensen om wie wij geven te herdenken. Bij Cuperus Gedenken ontwerpen en maken wij onder andere grafstenen, muurplaten en urnen. Zoekt u een gedenkmonument in de regio Emmen? Dan ontvangen wij u graag.

Waarom een Cuperus grafmonument?

Hoge kwaliteit materialen
Alle materialen waaruit u kiest zijn van de hoogste kwaliteit. U krijgt tot 30 jaar garantie op het graniet.

Inspirerend
Bekijk de vele voorbeelden voor een grafmonument in een van de 5 vestigingen met grote inspiratieruimte.

Makkelijk kiezen
Samen met onze adviseurs bekijkt u alle mogelijkheden in alle rust en krijgt u advies op maat.

Persoonlijk
Bepaal wat u wilt en personaliseer uw grafmonument met tekst en afbeeldingen.

Een lange historie
Cuperus Gedenken bestaat sinds 1840. Wij maken gedenktekens voor u vanuit persoonlijke begeleiding en aandacht.

Beste koop
De hoogste kwaliteit materialen voor een scherpe prijs. Daar mag u op vertrouwen.

Garantie voor u

Uw monument is bij ons in goede handen. Van eenvoudig en scherpgeprijsd tot uitbundig ontworpen monumenten compleet met accessoires. Wij zorgen dat uw bestelling precies is zoals u het zich voorstelt en dat het monument tot in lengte van jaren van goede kwaliteit blijft. Dat is de garantie die wij geven. Wij zijn pas tevreden als alles voor u naar wens is, zodat de herinnering aan uw dierbare blijft. In Emmen staan onze adviseurs voor u klaar en maken we graag een afspraak voor een gesprek met u.

Vragen? Bel 085-047 51 15

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën krijgt u te zien in een op maat gemaakte 3D tekening.

Uitvoering

Uw grafmonument wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Locaties

Met vestigingen in Noord en Midden Nederland vindt u ons op verschillende plaatsen. Bezoek onze vestigingen in Meppel, Groningen, Emmen, Drachten en Zwolle en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die te zien zijn in onze grote inspiratieruimte. Naast deze vestigingen hebben wij nog een aantal plaatsen in Nederland waar we u graag helpen. Op afspraak kunt u terecht in Dokkum, Hardenberg, Hoogeveen en Sneek.

Meer weten?

Mogelijkheden

Er is veel mogelijk in  het vormgeven van een gedenksteen. De tekst en de belettering, de vormen en de steensoorten zorgen voor een uniek monument.  Op bais van uw wensen ontwerpen en tekenen we u persoonlijke monument. Voor een nog beter beeld hoe het grafmonument eruit komt te zien kiest u in de vestigingen  Meppel, Zwolle of Drachten voor de mogelijkheid om door virtual reality met een 3D bril het gekozen monument te ervaren alsof het voor u staat. In de centrale grote en ambachtelijke werkplaats van Cuperus Gedenken komt daarna alles voor de gedenksteen bij elkaar en wordt u monument met zorg gemaakt.

Restauratie

Naast het ontwerpen en maken van nieuwe gedenkstenen verzorgen wij restauraties van gedenkstenen. Een monument vol betekenis wilt u natuurlijk in een zo goed mogelijke staat houden. Bij restauratie van een monument wordt een grafmonument teruggebracht naar de oorspronkelijke staat.

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Begraafplaatsen Emmen

Begraafplaats Wolfsbergen

In het bos ligt een van de grootste begraafplaatsen in Emmen. Wolfsbergen heeft momenteel ruim 1800 graven en wordt nog steeds uitgebreid. Wolfsbergen is een grote begraafplaats die door het bosrijke gebied vertrouwd en beschut aanvoelt.

Weerdingenstraat 150
7815 SL Emmen

Meerdijk

Aan de rand van Emmen, naast het Oeverse Bos is Crematorium Meerdijk te vinden. Van alle uitvaarten in Nederland is ruim de helft een crematie. Het crematorium Meerdijk biedt een plek waar waardig afscheid genomen kan worden. In de urnentuin is plaats voor een monument voor een overleden dierbare.

Meerdijk 74
7825 TH Emmen

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt door de mogelijkheden?

ruud-van-adrichem-contact

Maak direct een afspraak

We helpen u graag met het samenstellen van het monument.

Bezoek ons

We ontvangen u graag in een van onze 5 vestigingen voor een persoonlijk advies.